Termékleírás
A Direktstarter alvó állapotban lévő mikroorganizmusokat, főleg tejsavbaktériumokat és egy minimális és egy minimális mennyiségű száraz élesztőt tartalmaz.
Meleg vízzel érintkezve az élesztő gondoskodik a tejsavbaktériumok gyors szaporodásáról, ami lehetővé teszi a tészta rövid időn belüli fermentálását.
A kívánt savfok függvényében 4-12 óra alatt készül el a sütésre kész fermentált kenyértészta.
A vákuumcsomagolásnak köszönhetően Direktstarterünk megtartja frissességét és aktivitását, így még tökéletesebb fermentálást eredményez rövidebb időn belül!
A tasak tartalma 2 db 750 – 800 grammos kenyér sütésére elegendő.
A Fermentálási idő immár 4 – 12 óra!
Nettó tömeg: 100g (2 x 50 g)
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK 100 GRAMM TERMÉKBEN
Energia: 1506 kJ (358 kcal)
Zsír:
– amelyből telített zsírsavak: 2,9 g
0,4 g
Szénhidrát:
– amelyből cukor: 66,1 g
3,6 g
Rost: 6,6 g
Fehérje: 13,5 g
Só: <0,008 g
Glutént tartalmaz • Élesztőt tartalmaz • Vegán • Laktózmentes • GMO mentes
Jól lezárva, száraz és hűvös helyen tárolandó!